Ξεκίνησε σήμερα στο Μιλάνο η διεθνή έκθεση τουρισμού που θα πραγματοποιηθεί έως την Τρίτη 4 Απριλίου του 2017, εκπρόσωπος του νησιού είναι η κα. Ευγενία Καμολίνου. Η έκθεση αυτή, σύμφωνα με τους διοργανωτές, δεν είναι μόνο ένας εκθεσιακός χώρος αλλά είναι ένα show, με παγκόσμια απήχηση, που συγκεντρώνει αυτούς που εργάζονται στον τομέα του τουρισμού από όλο τον κόσμο, καθώς και ένα μεγάλο αριθμό επισκεπτών. Προσελκύει χιλιάδες εκθέτες, επισκέπτες από όλο τον κόσμο, τουριστικούς πράκτορες και επιχειρηματίες του τουριστικού κλάδου.

Από την Κυριακή 2 Απριλίου έως την Τρίτη 4 Απριλίου του 2017,η BIT θα είναι μια εντελώς νέα εμπειρία. Ακόμα και από υλικοτεχνική άποψη. Στην πραγματικότητα, η νέα θέση της εκδήλωσης θα είναι στη Fieramilanocity (το πρωτοποριακό εκθεσιακό κέντρο της πόλης) και στο Mico (ένα από τα μεγαλύτερα συνεδριακά κέντρα στην Ευρώπη και τον κόσμο).


Μαζί με τους τέσσερις κύριους τομείς – Leisure, Luxury, MICE and Destination Sport – οι επισκέπτες θα έχουν τρεις θεματικές περιοχές για να δουν την έκθεση στην πλήρη ανάπτυξή της. Μία περιοχή είναι αυτή της Γεύσης (φαγητό και κρασί), άλλη ψηφιακή και η τρίτη θεματική ενότητα ο Γάμος (αφιερωμένη στον μήνα του μέλιτος).

Εκτός από την έκθεση, θα υπάρχει επίσης πλήθος από συνέδρια και συναντήσεις οι οποίες θα είναι ακόμη πιο στοχευμένες, χάρη στις λεπτομερώς οργανωμένες συνεδρίες που έχουν δημιουργηθεί για να προσφέρουν στους επαγγελματίες μια πραγματική εικόνα από την άποψη του ποιό θα είναι το μέλλον στην αυριανή τουριστική βιομηχανία.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.