Συνεχίζεται τελευταία μέρα σήμερα, η προβολή της Τηνιακής Γαστρονομίας στο εκπτωτικό χωριό Mcarthurglen Athens. Η σημερινή παρουσίαση όπως και η χθεσινή θα ξεκινήσει στις 12.00 το μεσημέρι ανά μία ώρα να υπάρχει μια συνταγή του νησιού να εκτελείται ζωντανά. Στην πρώτη ώρα δηλαδή μέχρι και τις 13.00 θα γίνει η παρουσίαση του Τηνιακού Πρωινού.

Στο πλαίσιο του Tinos Food Paths του Σ.Ε.Κ.ΥΓ.Ε.Τ., η γαστρονομική παρουσίαση της Τήνου διοργανώνεται από τους 4 επαγγελματικούς συλλόγους του νησιού μας: τον Εμποροεπαγγελματικό & Βιοτεχνικό Σύλλογο Τήνου, την Ένωση Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων Τήνου, το Σύλλογο Ενοικιαζομένων Δωματίων Τήνου ‘’Η ΞΕΝΙΑ’’ και το Σύλλογο Επιχειρηματιών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Τήνου, υπό την αιγίδα του Δήμου Τήνου και τη συμπαράσταση της Αντιδημάρχου Τήνου υπεύθυνης τουρισμού κ. Αναστασίας Δεληγιάννη – Άσπρου.

Μετά και την χθεσινή επιτυχημένη μέρα και σήμερα αναμένεται να είναι μεγάλο το ενδιαφέρων τόσο από τους επισκέπτες όσο και από τους δημοσιογράφους που ετοιμάζουν σειρά προβολών γι΄αυτό το γεγονός όσο και για το Tinos Food Paths που θα πραγματοποιηθεί 08 έως 14 Μαΐου.

*Φωτογραφία: Αντωνία Ζάρπα

Διαβάστε επίσης


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.