Αύριο ξεκινάει το Tinos Food Paths, ένα εγχείρημα του Συλλόγου Επαγγελματιών Καταστήματων υγειονομικού Ενδιαφέροντος του νησιού, όπου λαμβάνει χώρα τα τελευταία χρόνια με μεγάλη επιτυχία στην Τήνο.

Τα φετινά "μονοπάτια" έχουν το κάτι διαφορετικό. Θα διαρκέσουν μια εβδομάδα σε σχέση με τα προηγούμενα που πραγματοποιούταν για τρεις (3) μέρες. Φέτος εκτός τον Σ.Ε.Κ.ΥΓ.Ε.Τ ενεργό ρόλο θα έχει και ο Σύλλογος Ξενοδόχων του νησιού.

Όλα λοιπόν ξεκινάν την αυριανή Κυριακή, που θα πραγματοποιηθεί στις 18.00 στην επιχείρηση "Μικρό καφέ" σεμινάριο με τις βασικές αρχές bar-coctail για τους επαγγελματίες του χώρου. Δεν σταματάμε όμως εδώ καθώς, στη συνέχεια και συγκεκριμένα στις 20.00 θα γίνει το καθιερωμένο Party έναρξης στην Παλλάδα.

Για τις υπόλοιπες μέρες, θα ενημερωθείτε με νεότερες αναρτήσεις. Μην ξεχνάτε μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα του Tinos Food Paths ΕΔΩ. Α, μην το ξεχάσουμε, έχετε όρεξη και μεράκι να βοηθήσετε την διοργάνωση; Τότε μην αργείτε δηλώστε συμμετοχή ως εθελοντής στο στο 6930369783 (Δημήτρης Αρμακόλλας) και στο 6980864141 (Μαρκέλλα Μανάγου).

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.