Σήμερα ήταν η μέρα του ΠΑΣ Τήνου... Σε μία όμορφη τελετή, η ΕΠΣ Κυκλάδων, έκλεισε την εκκρεμότητα του νικηφόρου τελικού με 1-0 απέναντι στον Αστέρα Τραγαίας και  απένειμε τον τίτλο του πρωταθλητή της Β΄κατηγορίας στην ομάδα της Τήνου.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Ειρηναίος Φρέρης παρέδωσε το βαρύτιμο τρόπαιο στους αρχηγούς της ομάδας και όπως ήταν φυσικό ακολούθησε ένα μικρό γλέντι για την ομάδα του Γιάννη Σουμπασάκο, με τον τίτλο αυτό να έρχεται και ως επιστέγασμα των προσπαθειών απού τους ανθρώπους της ομάδας που έχουν βάλει τα δυνατά τους τα τελευταία χρόνια ώστε η συνένωση του Τηνιακού ποδοσφαίρου να αποδώσει καρπούς.

Βέβαια δεν θα πρέπει να παραλείψουμε ότι η σημερινή μέρα ήταν μία μέρα τιμής και στον βετεράνο ρέφερι κ. Νίκο Δεσύπρη, ο οποίος τιμήθηκε με πλακέτα για την προσφορά του από την ΕΠΣ Κυκλάδων, ενώ θα πρέπει να αναφέρουμε ότι οι άνθρωποι του ΠΑΣ Τήνου απένειμαν τιμητική πλακέτα στον ΑΟ Σύρου που εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο κ. Φώσκολο και τον Αντιπρόεδρο κ. Ραουζαίο, που έχει και καταγωγή από τη Τήνο.

Μετά τις απονομές, ακολούθησε φιλική συνάντηση διάρκειας 50 λεπτών, όπου διαιτήτευσαν οι κ.κ. Μενδρινός, Δεσύπρης και Δεληγιάννης. Για την ιστορία ο ΑΟ Σύρου προηγήθηκε με 0-2 χάρη σε γκολ των Ραμπαβίλα και Αμπντούλ, ενώ για τον ΠΑΣ Τήνου μείωσε ο Ξενόπουλος.

Φωτογραφικό υλικό από τις απονομές.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.