Επιστολή προς την Αδελφή Θηρεσία Φόνσου του Τάγματος των Ουρσουλινών στην Τήνο έστειλε η Ιερά Σύνοδος της Καθολικής Ιεραρχίας Ελλάδος. 


Σεβαστή Αδελφή Θηρεσία,

Σήμερα που ολοκληρώνεται ο κύκλος των συνεδριάσεων της Ιεράς Συνόδου της Καθολικής Ιεραρχίας Ελλάδος στη Μονή σας της Τήνου, επιθυμούμε να σας εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες.

Για δύο συνεχόμενες χρονιές μας φιλοξενήσατε στη Μονή σας και μας προσφέρατε όχι μόνο ένα ήσυχο περιβάλλον, αλλά και μια εγκάρδια ατμόσφαιρα και ένα οικογενειακό περιβάλλον μαζί με τις συνεργάτιδές σας.Γνωρίζουμε ότι αντιμετωπίζετε κάποια προβλήματα υγείας. Αυτό δεν  μπορέσαμε όμως να το διαπιστώσουμε, διότι διαθέτετε ένα θαυμάσιο τρόπο, να κρύβετε τα δικάσας προβλήματα και να προσπαθείτε να λύνεται τα προβλήματα των άλλων. Η χαρά σας, το χαμόγελό σας και το κέφι σας ερμηνεύτηκαν από μας όλους ως «χαρά του Ευαγγελίου» την οποία βιώνετε, δίνοντας καθημερινή μαρτυρία της αφιερωμένης στον Κύριο ζωή σας.

Είθε, με τις δικές μας παρακλήσεις και τις ικεσίες της Αγίας Άγγελας, να συνεχίσει ο Κύριος  να σας ευλογεί, και να δίνει καρποφορία στο έργο που επιτελείτε στην τοπική Εκκλησία της Τήνου, για την πρόοδο της και το πνευματικό καλό των ψυχών όλων εκείνων που την αποτελούν.

Ο Πρόεδρος της Ι. Συνόδου της Καθολικής Ιεραρχίας Ελλάδος
† Σεβαστιανός Ροσσολάτος
Αρχιεπίσκοπος Καθολικών Αθηνών
Αποστολικός Τοποτηρητής Καθολικής Αρχιεπισκοπής Ρόδου

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.