Το Πάσχα πέρασε και ήρθε η Πρωτομαγιά, εξαρχής φαινόταν ότι η επιβατική κίνηση στο νησί της Τήνου αναμενόταν να είναι ιδιαίτερα μεγάλη, με αποτέλεσμα μάλιστα την μη ύπαρξη πολλών ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για το νησί. Ο κόσμος έφτασε στο νησί από το πρωί του Σαββάτου για να συνδυάσει το τριήμερο με μια καλή γνωριμία με το νησί ενόψει και της καλοκαιρινής περιόδου.

Μάλιστα, να αναφέρουμε πως σε σχέση με άλλα νησιά η Τήνος για ακόμα μια φορά προσέλκυσε και γκρουπ τόσο από διάφορα μέρη της Ελλάδος όσο και από το Εξωτερικό με την εμφάνιση τους να κάνουν τόσο Ρώσοι όσο και Γάλλοι τουρίστες. Σημάδια ιδιαίτερα ενθαρρυντικά για την σεζόν που έρχεται.

Έτσι, η Τήνος συνεχίζει την προετοιμασία για την περίοδο του καλοκαιριού και την προβολή του τόπου αλλά προέχει το Tinos Food Paths που ξεκινάει την ερχόμενη Κυριακή και έπεται το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στις 05 Ιουνίου. Τέλος, αξίζει να μεταφέρουμε μια δήλωση που έγινε σε σχετική ερώτηση σε επαγγελματία του νησιού που ανέφερε πως η κίνηση της Πρωτομαγιάς θύμισε έντονα καλοκαίρι. 

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.