Το δικό του μήνυμα έστειλε ο Τηνιακός και στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη, κος Φίλιππος Φόρτωμας στο άκουσμα της απώλειας του επίτιμου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Ο κος Φόρτωμας συνεργάτης του επίτιμου στο γραφείου του στη Βουλή και στο Ίδρυμα Μητσοτακη, με ανάρτηση του στο Facebook αναφέρει:

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης βαθιά κοινοβουλευτικός, εκπρόσωπος του βενιζελισμού, φιλοευρωπαίος και φιλελεύθερος πολιτικός, ρεαλιστής, με καθαρά πολιτική σκέψη, δεν φοβήθηκε την αλήθεια, αγάπησε και αγωνίστηκε από μικρός για τον τόπο μας, την ειρήνη και την δημοκρατία. Οι πρωτοποριακές ιδέες του δικαιώθηκαν και η χώρα μας δεν θα έφτανε εδώ αν υλοποιούνταν τα μισά από όσα πρέσβευε. 

Δεν θα ξεχάσω τις ιστορίες που μοιράστηκε μαζί μου και θα κρατώ ως οδηγό τις συμβουλές του. Πολιτικό πρότυπο για πολλούς και για εμένα προσωπικά. Του οφείλω πολλά για την ενασχόληση μου με την πολιτική. Μεγάλωσα πολιτικά με τα γραπτά και τις ομιλίες του και νιώθω ευλογημένος για όσα έζησα, έμαθα και άκουσα από εκείνον. 

Καλό ταξίδι Πρόεδρε…

Επιπροσθέτως να αναφέρουμε πως στο πλαίσιο σεμιναρίου που διοργάνωσε η ΟΝΝΕΔ για την Wikipedia, ο Φίλιππος Φόρτωμας ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή για να γράψει το παρακάτω λήμμα, χάρη στο οποίο χιλιάδες άνθρωποι μαθαίνουν για την κορυφαία συμβολή του Κώστα Μητσοτάκη στην αποσόβηση του εμφυλίου στην Κρήτη. [Διαβάστε εδώ]

*φωτό από το 2012 στα Χανιά

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.