Στην δημιουργία φυλλαδίου που παρουσιάζει τις δράσεις για την τουριστική προβολή του νησιού από το Σεπτέμβριο 2014 έως και το 2016 προχώρησε ο Δήμος Τήνου. Στο εν λόγω φυλλάδιο γίνεται εκτενείς αναφορά στις κινήσεις που έγιναν με αναλυτικές περιγραφές.

Το μήνυμα του δημάρχου Τήνου για τον τουρισμό στο φυλλάδιο είναι:

Πιστοί στις δεσμεύσεις μας για ανάδειξη του νησιού μας σε δημοφιλή τουριστικό προορισμό, μιας και έχουμε τη βεβαιότητα ότι ο τουρισμός είναι η βαριά βιομηχανία μας, θέλουμε να πιστεύουμε ότι από την αρχή της θητείας μας, προχωρήσαμε σε σημαντικές, στοχευμένες και επαγγελματικές δράσεις που κρίνονται αποτελεσματικές.

 Οι ενέργειες αυτές συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς και στηρίζονται στην καλοπροαίρετη διάθεση και συμμετοχή εμφανών και αφανών εθελοντών που συνδράμουν τις προσπάθειές μας.

 Συνεχίζουμε λοιπόν προσηλωμένοι στους στόχους μας, ατενίζοντας το μέλλον με αισιοδοξία.

Η αρμόδια αντιδήμαρχος Αναστασία Δεληγιάννη αναφέρει:


Έχοντας την πεποίθηση ότι οι δράσεις που παραθέτουμε δεν προστίθενται στο βιογραφικό κανενός, δεν αποτελούν μέσο προβολής πολιτικής δράσης, αλλά είναι μια βαριά παρακαταθήκη για το νησί μας, βρισκόμενοι στα μισά της θητείας μας, εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι ο τουρισμός αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους μοχλούς ανάπτυξης του νησιού μας.

 Για τις δράσεις αυτές υλοποιήσαμε ομόφωνες αποφάσεις δημοτικών συμβουλίων, ενεργοποιήσαμε κάθε δυνατότητα, «εκμεταλλευτήκαμε» κάθε ευκαιρία, αξιοποιήσαμε έμψυχο και άψυχο υλικό και θέλουμε να πιστεύουμε ότι όλα έπιασαν τόπο. Για το επόμενο διάστημα παίρνουμε δύναμη από όλους εκείνους που συνέδραμαν γιατί πίστεψαν στην προσπάθεια και βέβαια από το αποτέλεσμα, που σε δύσκολους καιρούς κρίσης, μας δικαιώνει.

 Αφιερωμένο λοιπόν το παρόν έντυπο σε όλους τους ενεργούς και εν δυνάμει τουριστικούς εθελοντές, με την πεποίθηση ότι η ομάδα μεγαλώνει, παράγει, εμπλουτίζεται, συνθέτει, αναλύει, σέβεται και ανταγωνίζεται με μοναδικό σκοπό την ανάδειξη της Τήνου σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.