Στη Σύρο θα δώσει τον προτελευταίο του αγώνα για φέτος το ανδρικό τμήμα του Περιστεριώνα Τήνου. Η ομάδα του Αντώνη Βιδάλη θα αντιμετωπίσει στο Κλειστό Γυμναστήριο του νησιού την Ερμούπολη. Η αναμέτρηση θα πραγματοποιεί αύριο, Σάββατο, 13 Μαΐου και ώρα 18.30 το απόγευμα.

Μια αναμέτρηση που ο Περιστεριώνας θέλει τη νίκη κυρίως για ψυχολογικούς λόγους και για να αποδείξει ότι είναι μια από τις πιο δυνατές ομάδες των Κυκλάδων και πως η φετινή χρονιά ήταν μια κακή παρένθεση της όλης προσπάθειας που γίνεται τα τελευταία χρόνια  που η ομάδα "μετακόμισε" στο "Τήνια 1895"

Πάμε τώρα στην άλλη αναμέτρηση του ομίλου που θα πραγματοποιηθεί στην Τήνο. Τα Φανάρια θα αντιμετωπίσουν την Μύκονο την ίδια μέρα με την αναμέτρηση του Περιστεριώνα αλλά στις 19.00 Ποια είναι τα δεδομένα όμως, αν κερδίσουν τα Φανάρια γίνονται πρωταθλητές Κυκλάδων. Με ενδεχόμενο νίκης της Μυκόνου με διαφορά πέντε (5) πόντων παίρνει εκείνη το πλεονέκτημα για να αναδειχθεί πρωταθλήτρια Κυκλάδων την επόμενη και τελευταία αγωνιστική. 

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.