Στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων της ΕΡΤ προβλήθηκε η Τήνος και το Food Paths. Μεταξύ άλλων ανέφερε η παρουσιάστρια του δελτίου "Ένας παραπάνω λόγος για να επισκεφτεί κανείς την Τήνο εκτός από τις πανέμορφες ακτές, τις γραφικότητες αλλά και το προσκύνημα στην Παναγία είναι οι παραδοσιακές λιχουδιές του νησιού. Λούζα, καρίκι και μαλαθούνι, μελοκάρυδα και ξεροτήγανα ήταν το μενού της γιορτής γαστρονομίας που διοργανώθηκε από τους τοπικούς φορείς αλλά και από τους επαγγελματίες του νησιού".

Μεταξύ άλλων στην κάμερα της εκπομπής μίλησαν επαγγελματίες του νησιού καθώς και η αρμόδια αντιδήμαρχος για θέματα τουρισμού κα Αναστασία Δεληγιάννη, η οποία δήλωσε "Ο Σύλλογος Επαγγελματιών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος, έχουν καταφέρει μέσα από δράσεις σεμνές και με απόλυτο σεβασμό στην παράδοση να αναδεικνύουν τον γαστρονομικό πλούτο του νησιού".

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.