Τελευταία στροφή του πρωταθλήματος της ΕΣΚ' Κυκλάδων και το ανδρικό τμήμα του Περιστεριώνα θα κλείσει τις φετινές του υποχρεώσεις στο "Τήνια 1895". Η ομάδα της Τήνου θα αναμετρηθεί με τον Άρη Σύρου τη Κυριακή, 21 Μαΐου και ώρα 13.00 το μεσημέρι. Μια αναμέτρηση που ναι μεν δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρων παρόλα αυτά οι παίκτες του Αντώνη Βιδάλη θέλουν τη νίκη για  ψυχολογικούς κυρίως λόγους.

Να θυμίσουμε πως τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα έχουν πεισμώσει τις τάξεις της ομάδας καθώς θέλουν να ολοκληρώσουν θετικά την φετινή χρονιά. Μια χρονιά που ξεκίνησε με πολλές φιλοδοξίες αλλά θα ολοκληρωθεί όπως όλα δείχνουν με μια θέση στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Το σίγουρο είναι πως για την επόμενη σεζόν ο Περιστεριώνας θα κοιτάξει ψηλότερα...
ΦΙΛΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑΣ - ΑΟ ΑΝΔΡΟΥ [ΜΙΝΙ| ΣΑΒΒΑΤΟ 20/05 | 12.30]
Όλοι στο γήπεδο για να ενισχύσουμε τις προσπάθειες των παιχτών μας που θα αγωνιστούν για τελευταία χρονιά φέτος μπροστά στο φίλαθλο κοινό τους. Ένα κοινό που φέτος έδωσε τα πάντα στις αναμετρήσεις της ομάδα ανεξαρτήτου τμήματος φωνή και χειροκρότημα έκαναν το "Τήνια" ένα γήπεδο που οι αντίπαλοι το κοιτούν με «διαφορετικό μάτι».

Όλοι στο γήπεδο!!!

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.