Την ήττα με 49-55 γνώρισε το ανδρικό τμήμα του Περιστεριώνα Τήνου από το αντίστοιχο του Α.Ο. Μυκόνου. Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Τήνου με παρουσία φιλάθλων του νησιού. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι και οδηγήθηκε στην παράταση για να προκύψει ο τελικός νικητής.

Τα αποτελέσματα των περιόδων ήταν
Α' 06-10  Β' 05-09  Γ' 16-12  Δ' 17-13 ΠΑΡΑΤΑΣΗ 05-11

Έτσι ο Περιστεριώνας δέχθηκε την δεύτερη σερί ήττα για φέτος θέτοντας τον εαυτό του οριστικά έξω από το παιχνίδι της πρώτης θέσης και τον τίτλο του πρωταθλητή. Σ' αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι η ομάδα του Αντώνη Βιδάλη, έχει να δώσει άλλες δύο αναμετρήσεις με την Ερμούπολη στη Σύρο και τον Άρη Σύρου στο Τήνια 1895

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑΣ (Βιδάλης Α.): Ρουγγέρης Α. 7 , Γιαβρεδέλης Θ., Οικονομίδης 12 (2), Ξενόπουλος Α. 7, Παγανής Γ., Δελατόλας 7, Σιώτης Π. 10(Αρχ)(1), Βιδάλης Π., Διακογιάννης Π. 4, Ξενόπουλος Γ. 2, Τσακίρης Ν. Τσικούρας.

ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ (Σκόρδος): Κονταρίνης 4, Μονογιός 2, Ι. Σάχας 15, Γ. Σάχας 11 (1), Κουτσούκος, Μπάλλας 4 (1), Κουσαθανάς 4, Βασίλιεφ 4, Κωνσταντάρας, Μπελλής 11 (1)Στα θετικά για ακόμα μια φορά μπορούμε να αναφέρουμε την παρουσία του κόσμου στις κερκίδες του "Τήνια 1895" που έδειξαν ότι είναι δίπλα στην ομάδα ακόμα και αν βρίσκεται έξω από την διεκδίκηση της πρώτης θέσης.  

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.