Υπάρχει άμεση ανάγκη να βρεθεί ένας χώρος, στον οποίο θα υπάρχει η δυνατότητα να φιλοξενηθούν τα τρία σκυλάκια που έχουν απομείνει από τα κουτάβια κοντά στη ΔΕΗ … Αναζητείται χωράφι, οικόπεδο, αυλή. 

Η ομάδα φιλόζωων του νησιού, θα συνεχίσουν να τα περιποιούνται, όπως έκαναν έως τώρα, μέχρι να βρεθεί οικογένεια να τα υιοθετήσει μόνιμα. Εννοείται πως αν κάποιος μπορεί να υιοθετήσει έστω ένα από τα σκυλάκια, ή οποιαδήποτε βοήθεια μπορεί να προσφέρει είναι ευπρόσδεκτη.

Υπάρχει άμεση ανάγκη, αλλιώς θα βρεθούν στον δρόμο … Είναι εμβολιασμένα, αποπαρασιτωμένα και πολύ φιλικά σκυλάκια. Απλά είχαν την ατυχία να γεννηθούν αδέσποτα και, ενώ τα αδερφάκια τους υιοθετήθηκαν, εκείνα μείναν ακόμη να ψάχνουν την παντοτινή τους οικογένεια…

Το μόνο που ζητάμε είναι έναν χώρο προσωρινό στον οποίο θα μπορέσουμε να τους προσφέρουμε το ελάχιστο που χρειάζονται για να μη μείνουν στον δρόμο.

περισσότερες πληροφορίες: 698.3865.275

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.