Πρόκειται όπως έχουμε γράψει και σε προηγούμενες αναρτήσεις μας για το σημαντικότερο πρόβλημα της Τήνου. Η διαχείριση των απορριμάτων είναι ίσως ένα από τα πιο μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια το νησί. Με δεδομένη την απραγία της κεντρικής εξουσίας της Χώρας για εξεύρεση της όποιας λύσης για να αποσυμφορηθεί το Κοσσίνι ύστερα από τα δέματα που έχουν συσσωρευτεί. Έτσι, σε συνέχεια των εγγράφων που έχουν σταλθεί από την πλευρά του νησιού για να λυθεί αυτός ο «γόρδιος» δεσμός, η Τήνος στρέφεται στο εξωτερικό και τις Βρυξέλλες.

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τήνου κος Ιωάννης Σιώτος -κατόπιν εξουσιοδότησης από τον Δήμαρχο Τήνου, κο Σίμο Ορφανό - στο πλαίσιο της βράβευσης του SolBrine ως ένα από τα καλύτερα «πράσινα» προγράμματα της 25ετίας, θα συζητήσει και το θέμα της διαχείρισης των απορριμάτων. Η συνάντηση θα γίνει με Ευρωπαίους Αξιωματούχους.

Πρέπει να τονίσουμε σε αυτό το σημείο πως θα γίνει μια κουβέντα εφ' όλης της ύλης για το θέμα του δεματοποιητή και θα συζητηθούν οι τρόποι για να βρεθεί μια λύση στο πρόβλημα που επικρατεί στο νησί. Η συνάντηση αυτή θα έχει ύφος συμβουλευτικού χαρακτήρα καθώς μόνο απλά δεν είναι τα πράγματα για την Τήνο με δεδομένη την κατάσταση που επικρατεί στην Χώρα τα τελευταία χρόνια. 

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.