Σε Αθήνα και Άνδρο το Σαβατοκύριακο ο Γ.Σ ΑΙΑΝΤΑΣ ΤΗΝΟΥ. Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο 3/6/2017 ο Γιάννης Κουσουνάδης και Γιώργος Μαρκουίζος θα πάρουν μέρος στα Παπαναστάσεια 2017 που διοργανώνονται από τον Πανελλήνιο Γ.Σ., στην Κυψέλη, στο αγώνισμα των 1000μ ΠΠΑ. Στόχος των δύο αθλητών του Αίαντα είναι η κατάρριψη των ατομικών τους επιδόσεων.

Την Κυριακή 4/6/2017 ο Γ.Σ. ΑΙΑΝΤΑΣ θα πάει στην Άνδρο, για το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα (βόρειος όμιλος Κυκλάδων) ΠΠΒ - ΠΚΒ και ΜΙΝΙ, όπου διοργανώνεται από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ. Οι αγώνες αυτοί ήταν προγραμματισμένοι για την Κυριακή 28/5/2017, αλλά λόγω κακών καιρικών συνθηκών αναβλήθηκαν.

Ο Γ.Σ. ΑΙΑΝΤΑΣ ΤΗΝΟΥ θα πάρει μέρος στους αγώνες με 9 αθλητές. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα παιδιά αυτά είναι γεννημένα από το 2004 και πάνω. Είναι η δεύτερη φουρνιά της ομάδας μας και βάσει επιδόσεών τους, οι προσδοκίες είναι μεγάλες.

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα παιδιά μας.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.