Στο πλαίσιο του Tinos Running Experience 2017 που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Ιουνίου στην Τήνο, θα λάβει χώρα και το καθιερωμένο πλέον, Pasta Party. Μια εκδήλωση που γίνεται κάθε χρονιά σε διαφορετικό χωριό του νησιού. 

Το βράδυ της παραμονής των αγώνων, ημέρα Παρασκευή, διοργανώνεται το Pasta Party για τους αθλητές που θα αγωνιστούν στους αγώνες δρόμου του ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ και των ΤINOS FUN RUN   10 χλμ. &  5 χλμ. Το Pasta Party κάθε χρόνο γίνεται και σε ένα διαφορετικό χωριό της Τήνου. Το 2014 έγινε στο χωριό Στενή, το 2015 στο χωριό Αγάπη, το 2016 στο χωριό Κώμη και το 2017 στο χωριό Φαλατάδος. 

O ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ PASTA PARTY

Οι εκπολιτιστικοί σύλλογοι των χωριών με την πολύτιμη βοήθεια των κατοίκων και ιδιαίτερα των γυναικών μαγειρεύουν με τηνιακά προϊόντα παραδοσιακές συνταγές, προσαρμοσμένες στις ανάγκες των αθλητών, προσφέρουν άφθονο ντόπιο κρασί και ρακί και ζωντανή νησιώτικη μουσική, δίνοντας τη δυνατότητα στους αθλητές και στους συνοδούς τους να γνωρίσουν τα χωριά, τη γαστρονομία, το κέφι και τη φιλοξενία της Τήνου και των κατοίκων της.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.