Ακόμη και όσοι κουράστηκαν ή καλύτερα καταπονήθηκαν από την ένταση της οργάνωσης και την κούραση που εμπεριέχει μια τέτοια δράση  θα εύχονταν να μην είχε τελειώσει. Η αλήθεια είναι ότι όλοι ζήσαμε μοναδικές στιγμές μέσα από δράσεις που συναγωνίστηκαν η μια την άλλη σε πρωτοτυπία και δυναμική.

Οι καλεσμένοι γεύτηκαν μοναδικές γεύσεις και γνώρισαν  το νησί μας από άκρη σε άκρη.  Από τα πανέμορφα χωριά μας και τα Μουσεία μας μέχρι τα κατώγεια, τα λατομεία, τις εκτάσεις με τα αμπέλια, τη Μονή Ουρσουλινών και όλα εκείνα τα μοναδικά στοιχεία που συνθέτουν το πάζλ  της Τήνου.


Αναμφίβολα ξέρουμε καλά όλοι, ότι ένα από τα στοιχεία που καθορίζουν έναν προορισμό είναι και η γαστρονομία του. Τα παιδιά που οργάνωσαν και φέτος για τρίτη  χρονιά το ΤΙΝΟS FOOD PATHS,  γνωρίζουν ότι οι δράσεις τους, συντελούν την ανάδειξη του γαστρονομικού μας πλούτου.

Ο Δήμος Τήνου συγχαίρει,  όλους ασχολήθηκαν με το εγχείρημα, τους χορηγούς και τους εθελοντές, αλλά και όλα τα παιδιά του Συλλόγου Επαγγελματιών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος  της Τήνου, πρώτα απ’ όλα για τη σεμνότητα που τους διακρίνει, για τη συνεργασία τους που είναι πραγματικά αξιοζήλευτη και για το ότι διαφυλάσσοντας τον πολιτισμό μας δημιουργούν πολιτισμό αθόρυβα, μεθοδικά,  με ζήλο και τελειομανία.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.