Ολοκληρώθηκε χθες η τρίτη μέρα του Tinos Food Paths 2017. Πέρα των παρευρισκομένων που όπως γράψαμε και χθες αυξάνονται συνέχεια, τις εκδηλώσεις κάλυψε τηλεοπτικό συνεργείο από το κανάλι του ΑΝΤ1.

Την Τρίτη, 09 Μαΐου λοιπόν συνεχίστηκε για δεύτερη μέρα το "f1rst Greek Spirits Workshop" by Difford's Guide μια παράλληλη εκδήλωση στο πλαίσιο του Tinos Foodpaths με τα πιο γνωστά ονόματα της ελληνικής και διεθνούς bar σκηνής συγκεντρώνονται για τρεις ημέρες στην Τήνο. Μια ανοιχτή συζήτηση στον χώρο του Παιδικού Σταθμού με θέμα αν θέλουμε πράγματι τα παιδιά μας να μάθουν να μαγειρεύουν και να τρώνε καλύτερα;

Οι εκδηλώσεις έκλεισαν με τις παραδοσιακές μαγειρικές με προϊόντα της Τήνου εκδήλωση που έλαβε χώρα στην παλιά ψαραγορά του νησιού. Πάμε να δούμε παρακάτω τι περιλαμβάνει το σημερινό προγραμμα:


12:00 Σεμινάριο- γευσιγνωσία για το ελαιόλαδο (Μέρος ΄Β) για τους επαγγελματίες του χώρου (εστιατόριο Μπουρού)

Κεντρικός χώρος δράσεων παλιά ψαραγορά:
15:00 Θέλουμε πράγματι τα παιδιά μας να μάθουν να μαγειρεύουν και να τρώνε καλύτερα; (Μέρος΄Β) 
18:30-22:30 Ανοιχτές μαγειρικές εκδηλώσεις με προϊόντα του τόπου μας

19:00 : Tutti blu living space (χωριο Μέση): "Freedom upon Tradition" Γευστική δοκιμή & παρουσίαση της Τηνιακής παράδοσης, σε σχέση με τις τάσεις και την αισθητική της Ευρωπαικης γαστρονομίας.

ΦΩΤΟ: Antoinette Milan

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.