Το Tinos Food Paths συνεχίστηκε χθες για δεύτερη συνεχή μέρα με τους ενδιαφερόμενους - επισκέπτες να αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Στο πλαίσιο του Tinos Food Paths 2017 διεξήχθη η πρώτη μέρα του 1ου Aegean Cocktail & Spirits Workshop με τα πιο γνωστά ονόματα της ελληνικής και διεθνούς bar σκηνής συγκεντρώνονται για τρεις ημέρες στην Τήνο.

Το απόγευμα έλαβε χώρα στην παλιά ψαραγορά η εκδήλωση ανοιχτές μαγειρικές εκδηλώσεις με προϊόντα του τόπου ενώ πραγματοποιήθηκε το πρώτο μέρος από το  σεμινάριο - γευσιγνωσία για το ελαιόλαδο.


ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
The "f1rst Greek Spirits Workshop" by Difford's Guide Παράλληλη εκδήλωση στο πλαίσιο του Tinos Foodpaths

17:30 Θέλουμε πράγματι τα παιδιά μας να μάθουν να μαγειρεύουν και να τρώνε καλύτερα;
(Μέρος Ά) στον δημοτικό παιδικό σταθμό (λεωφόρος Μεγαλόχαρης)

Σε μια ανοιχτή συζήτηση με θέμα το πόσο  σημαντικό είναι να ανοίξουμε τις κουζίνες στα παιδιά μας.
Γιατί θέλουμε να τους μάθουμε να μαγειρεύουν για να χορταίνουν την πείνα τους με καλό φαγητό, να μάθουν τι τρώνε και να  καταλάβουν ότι το φαγητό είναι μια ωραία σύνδεση με τη Φύση  και τους άλλους και ότι χορταίνουμε και ευχαριστιόμαστε  πραγματικά και ολοκληρωτικά όταν όλα αυτά είναι σε αρμονία  και ισορροπία.

Γιατί το καλό μαγείρεμα είναι ένδειξη αγάπης , υπευθυνότητας, ενηλικίωσης και γι’ αυτό πρέπει να μάθουν τα παιδιά μας να  μαγειρεύουν. Για να γνωρίσουν τον κόσμο μέσα από γεύσεις και  αρώματα και αγάπη και φροντίδα και νοιάξιμο για τους άλλους.

Για να γίνει ο κόσμος μας καλύτερος. 
Εισηγήτρια: Angelina Kalogeropoulou Αντζελίνα Καλογεροπούλου

Κεντρικός χώρος δράσεων παλιά ψαραγορά:
18:30-22:30 Ανοιχτές μαγειρικές εκδηλώσεις με προϊόντα του τόπου μας

ΦΩΤΟ: Antoinette Milan

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.