Την Κυριακή 18 Ιουνίου, στις 17:00 στο ALPHA, οι παρουσιαστές της εκπομπής "Στο Δρόμο" μαζί με την Μόλυ ταξιδεύουν με το πλοίο της γραμμής για την Τήνο και τη Σαντορίνη, όπου προσπαθούν να ηρεμήσουν από την… ένταση της Μυκόνου.

Κάπου ανάμεσα σε υπέροχες διαδρομές με σανίδες στο κύμα, καλαθοπλεκτική, βραδιές με μεζέδες, ρομαντικές στιγμές με αφοπλιστική θέα αλλά και μοναδικές υποθαλάσσιες εικόνες, οι ίδιοι βρίσκουν τη γαλήνη τους, χωρίς ποτέ να σταματούν τα πειράγματα ανάμεσά τους, τις ξεκαρδιστικές ατάκες και το κυνήγι της πραγματοποίησης των πιο τρελών τους επιθυμιών! Πώς συνδυάζονται όλα αυτά; Μόνο οι ίδιοι μπορούν και το καταφέρνουν με τον δικό τους, μοναδικό τρόπο!
  • Η Μόλυ δεν έχει κάνει ποτέ σερφ, και έτσι ο Γιώργος Μαυρίδης, λάτρης του σπορ που όποτε έκανε ο ίδιος την άφηνε πίσω μόνη της, αποφασίζει να της προσφέρει αυτήν την εμπειρία, ώστε να μην έχει ανάγκη κανέναν από εδώ και πέρα!
  • Πώς θα τα πήγαιναν οι Γιώργηδες σαν σερβιτόροι σε μεζεδοπωλείο; Θα ήταν αρκετά ευγενικοί και αποδοτικοί; «Στο δρόμο», η θεωρία αλλά και η επιθυμία γίνεται πράξη,  εκείνοι κάνουν άνω κάτω όλους τους πελάτες και επιδίδονται με επιτυχία σε ποικίλες γκάφες!
  • Μετά από τόσα χρόνια φιλίας, ο Γιώργος Μαυρίδης και ο Γιώργος Λέντζας αποφασίζουν να δουν μαζί το μοναδικό στον κόσμο ηλιοβασίλεμα στη Σαντορίνη, κάνοντας παράλληλα ένα δικό τους, κοινωνικό πείραμα! Ποιος θα βγάλει τις περισσότερες selfies με τουρίστες;
  • Άλλο να βλέπεις το ηφαίστειο από μακριά, και άλλο να βιώνεις τις εικόνες του κάτω από τη θάλασσα. Οι Γιώργηδες βουτούν στα παραμυθένια νερά της Σαντορίνης και κάνουν scuba diving στο βυθό του ηφαιστείου!  

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.