Προβλήθηκε σήμερα από το κανάλι του Alpha η εκπομπή "Στο δρόμο" που πραγματοποίησε αφιέρωμα στην Τήνο. Όπου μεταξύ άλλων αναφέρει η εκπομπή «Κάπου ανάμεσα σε υπέροχες διαδρομές με σανίδες στο κύμα, καλαθοπλεκτική, βραδιές με μεζέδες, ρομαντικές στιγμές με αφοπλιστική θέα αλλά και μοναδικές υποθαλάσσιες εικόνες, οι ίδιοι βρίσκουν τη γαλήνη τους, χωρίς ποτέ να σταματούν τα πειράγματα ανάμεσά τους, τις ξεκαρδιστικές ατάκες και το κυνήγι της πραγματοποίησης των πιο τρελών τους επιθυμιών! Πώς συνδυάζονται όλα αυτά; Μόνο οι ίδιοι μπορούν και το καταφέρνουν με τον δικό τους, μοναδικό τρόπο!»

Δείτε λοιπόν πως:


Η Μόλυ δεν έχει κάνει ποτέ σερφ, και έτσι ο Γιώργος Μαυρίδης, λάτρης του σπορ που όποτε έκανε ο ίδιος την άφηνε πίσω μόνη της, αποφασίζει να της προσφέρει αυτήν την εμπειρία, ώστε να μην έχει ανάγκη κανέναν από εδώ και πέρα!

Πώς θα τα πήγαιναν οι Γιώργηδες σαν σερβιτόροι σε μεζεδοπωλείο; Θα ήταν αρκετά ευγενικοί και αποδοτικοί; «Στο δρόμο», η θεωρία αλλά και η επιθυμία γίνεται πράξη,  εκείνοι κάνουν άνω κάτω όλους τους πελάτες και επιδίδονται με επιτυχία σε ποικίλες γκάφες!

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.