Το Δημοτικό Συμβούλιο κατά την τελευταία συνεδρίαση του (25.5.2017), αποφάσισε ομόφωνα για την έκδοση του παρακάτω ψηφίσματος για τους συμβασιούχους δημοτικούς υπαλλήλους που υπηρετούν στον Δήμο Τήνου. 

«Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τήνου στηρίζει πλήρως τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων συμβασιούχων μας, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από την αρχή του έτους με ευθύνη των κυβερνόντων .
Καλούμε την κυβέρνηση να αναλάβει άμεσα νομοθετική πρωτοβουλία για την κατοχύρωση των εργασιακών δικαιωμάτων των συμβασιούχων ώστε να μπορούν να παραμείνουν οι εργαζόμενοι στη θέση τους μέχρι τη λήξη των συμβάσεων αφενός και αφετέρου, να καταστεί δυνατή η καταβολή των δεδουλευμένων τους.

Σε αντίθετη περίπτωση αντιμετωπίζουμε τον κίνδυνο κατάρρευσης της υπηρεσίας του Δήμου μας στον τομέα της καθαριότητας κατά την διάρκεια της τουριστικής περιόδου με πλήρη αδυναμία να ανταποκριθούμε στον αναμενόμενο αυξημένο αριθμό  επισκεπτών  και την δυσφήμηση μας ως τουριστικού προορισμού». 

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.