Φωτιά μεγάλη έκτασης ξέσπασε σήμερα στην περιοχή της Παχιάς Άμμου. Το πύρινο μέτωπο ξεκίνησε γύρω στις δύο (2) το μεσημέρι και στο σημείο έφτασαν γρήγορα οι δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας του νησιού καθώς, οι υδροφόρες των ιδιωτών και του Δήμου Τήνου όπου περιόρισαν άμεσα την φωτιά.

Η φωτιά ήταν ιδιαίτερα απειλητική με μαρτυρίες μάλιστα να αναφέρουν πως αν δεν υπήρχε η άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής μπορεί να υπήρχαν ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Πάντως όπως και να έχει και με δεδομένο που ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό πως ξέσπασε η φωτιά, η Τήνος δεν θα αντέξει να περάσει άλλο ένα καλοκαίρι όπως το περσινό με τα πύρινα μέτωπα να είναι πολλά κάθε μήνα του καλοκαιριού.

Τέλος, να τονίσουμε πως όποιος έχει κοντά στο σπίτι του ξερά χόρτα και γενικά υλικά που είναι εύφλεκτα θα ήταν καλό να τα απομακρύνει για να μην έχουμε ανάλογα περιστατικά όπως τα σημερινά, ιδικά από αύριο που ο υδράργυρος δείχνει να ανεβαίνει αισθητά.

Φωτογραφικό υλικό: Γιάννης Βιδάλης

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.