Η εφημερίδα ‘’ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ’’ με τη δημοσιογράφο κ. Ψαρρά και ένα φωτογράφο και το περιοδικό ‘’OLIVE MAGAZINE’’ με τη δημοσιογράφο κ. Σταμούλη και ένα φωτογράφο θα βρίσκονται στην Τήνο στις 9, 10 και 11 Ιουνίου 2017 για να καλύψουν το τριήμερο των εκδηλώσεων του 4ου TINOS RUNNING EXPERIENCE VODAFONE 2017, δηλαδή το Pasta Party στο Φαλατάδο στις 9 Ιουνίου με παρουσιαστή – επίτιμο καλεσμένο τον chef κ. Αλέξανδρο Παπανδρέου, τους αγώνες δρόμου στις 10 Ιουνίου του ημιμαραθώνιου, των 10, των 5, του 1 χιλιομέτρου και τον αγώνα των ΑμεΑ και την πεζοπορική διαδρομή Φαλατάδος – Βωλάξ – Καθλικάρος μέσα από τους γρανιτένιους βράχους στις 11 Ιουνίου.

Μαζί μας θα είναι και ο Άγγλος δημοσιογράφος του μεγαλύτερου τουριστικού οδηγού της Αγγλίας ‘’ΤΗΕ ROUGH GUIDES TO THE GREEK ISLANDS’’ κ. John Malathronas, ο οποίος ταξιδεύει στις Κυκλάδες για να τις συμπεριλάβει στον παραπάνω τουριστικό οδηγό.

Ο κ. Malathronas θα παραμείνει στην Τήνο μέχρι και τις 11 Ιουνίου και θα καλύψει το τριήμερο της διοργάνωσης των αγώνων και θα το συμπεριλάβει στον τουριστικό οδηγό. Επίσης, θα συνεχιστεί η προβολή των αγώνων και στην εκπομπή του ΣΚΑΪ ‘’READY ΒUSINESS : ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ’’ του κ. Νίκου Υποφάντη.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.