Έχουν τοποθετηθεί εδώ και λίγο καιρό νέοι κάδοι στο νησί της Τήνου. Πρόκειται για τους κίτρινους κάδους που αφορούν το «ρεύμα» της ανακύκλωσης του χαρτιού όπου απορρίπτεται ΜΟΝΟ χαρτί (χαρτόκουτες, συσκευασίες, χαρτί περιτυλίγματος, αλληλογραφίας, κλπ) μέσω της ειδικής θυρίδας που υπάρχει στην οροφή τους.

Σε χθεσινή ενημέρωση στο Δημοτικό Συμβούλιο έγινε γνωστό ότι σε λίγες μέρες θα έρθει στο νησί και το αμάξι που θα διαχειρίζεται την αποκομιδή. Έτσι, μετά και την ανακύκλωση του γυαλιού που έχει ξεκινήσει η Κοιν.Σ.Επ. Καλλονή - Κελλιά Τήνου και πάει πάρα πολύ καλά, μπήκε και αυτή του χαρτιού.

Έτσι αρχίζει η ανακύκλωση να μπαίνει στην ζωή του Τηνιακού πολίτη λίγο πιο έντονα. Όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενες μας αναρτήσεις, πρόκειται για μια λύση που θα δώσει μια βαθιά ανάσα στο πρόβλημα που ταλανίζει τόσα χρόνια το νησί και δεν είναι άλλο από αυτό των σκουπιδιών. 

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.