Το South Evian Gulf team, η μοναδική ελληνική ομάδα μαραθωνίων αποστολών με καγιάκ, και η πρωτοβουλία Be My Hero, ένωσαν τις δυνάμεις τους σε μία εκστρατεία ζωής, ελπίδας και αλληλεγγύης για τον περίπλου της Τήνου, με σκοπό τη διάδοση της εθελοντικής δωρεάς μυελού των οστών.

Συνολικά εγγράφηκαν 231 εθελοντές. 

Σαράντα (40) ναυτικά μίλια ομαδικής πλεύσης σε μία από τις πιο άγριες και απαιτητικές ακτογραμμές του Αιγαίου, από το μπουγάζι του Τσικνιά μέχρι το Δύσβατο, το μικρό στενό που χωρίζει την Τήνο από την Άνδρο, κι από την ανατολική μέχρι τη δυτική κόστα με τους διαβόητους καταβατικούς ανέμους, συνιστούσαν τη φετινή πρόκληση για τους κωπηλάτες του South Evian Gulf team. 

Όσο τα καγιάκ ανοιχτής θαλάσσης του SEGT περίπλεαν στο νησί, η ομάδα του Be My Hero ενημέρωναν και πραγματοποιήσουν εγγραφές νέων υποψηφίων δοτών, στο περίπτερό της στο παλιό λιμάνι, μεταδίδοντας από κοινού το μήνυμα της αλληλεγγύης και της αγάπης για τον συνάνθρωπο. 


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.