Ικανοποιητική πρέπει να θεωρείται από τους επαγγελματίες της Τήνου η κίνηση του Τριημέρου, αρχομένης από το Σάββατο μέχρι και σήμερα Δευτέρα, 05 Ιουνίου. «Πρόκειται για μια ανάσα ενόψει της καλοκαιρινής σεζόν που βρίσκεται μπροστα μας» δήλωσαν στο Τήνος Today, επιχειρηματίες του κλάδου της εστίασης.

Έτσι, το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, σε συνδυασμό με τις πολύ καλές καιρικές συνθήκες που επικρατούν στο νησί, έφθασε αρκετός κόσμος, προκειμένου να απολαύσει λίγες ημέρες ξεκούρασης και τα πρώτα μπάνια του καλοκαιριού.

Εν συγκρίσει με το περσινό τριήμερο του Αγίου Πνεύματος όπου ήταν ημερολογιακά πιο πίσω, το φετινό σημείωσε αρκετά αυξημένη πληρότητα τουλάχιστον για την χώρα του νησιού. Η μηχανή κρατήσεων της Booking.com έγραφε πάνω από 90% πληρότητα για την πόλη του νησιού ενώ, σε ικανοποιητικό επίπεδο ήταν και τα υπόλοιπα μέρη του νησιού.

Σιγά- σιγά το νησί μπαίνει σε καλοκαιρινούς ρυθμούς και άπαντες περιμένουν ένα καλοκαίρι ιδιαίτερα αποδοτικό για την τοπική κοινωνία. 

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.