Πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη 31 Μαΐου η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Κυριών Τήνου «Ο Ευαγγελισμός» και τα εγκαίνια ενός Μουσειακού Χώρου με παλιά εργαλεία που χρησιμοποιούσαν για την δημιουργία των υφαντών. Η σχολή παραμένει αγέρωχη, και επιβλητική -παρ' όλη τη δύσκολη εποχή που περνάμε- ξεχωρίζοντας στο δρόμο προς την Μεγαλόχαρη.

Μέχρι στιγμής έχει χρόνια ζωής 119, ευχόμαστε να τα κάνει χίλια. Είναι ένα πραγματικό στολίδι και όλοι μας πρέπει να του δείξουμε αγάπη και υποστήριξη. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ευχαριστεί την κα Αναστασία Δεληγιάννη - Άσπρου όπου μεταξύ άλλων στο λόγο της ανέφερε «Ο Δήμος Τήνου είναι πρόθυμος να συνδράμει σε κάθε τέτοια προσπάθεια που αναδεικνύει τον πολιτισμό μας και αξιοποιεί κάθε στοιχείο της παράδοσης και της πολιτιστικής μας κληρονομιάς» και τον κο Εμμανουήλ Σώχο, εκπροσώπους του Δήμου Τήνου που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τα μέλη μας.

Το ευχαριστήριο του Συλλόγου καταλήγει λέγοντας «Τον Κύριο Οδυσσέα Τσουμπό και τον Γεώργιο Φώσκολο για την ψυχαγωγία που χάρισαν στην όμορφη βραδιά. Τα Ζαχαροπλαστεία Μεσκλιές και Χάλαρη και Μπον για τα όμορφα γλυκίσματα. Τέλος, πρέπει να πούμε ένα αιωνία η μνήμη σ' αυτούς που σε δύσκολους καιρούς δημιούργησαν την Σχολή».

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.