Το εργαστήριο Παιγνιοθεραπεία για Γονείς είναι ένα διαδραστικό εργαστήριο όπου η ψυχολόγος μας εκπαιδεύει σε 8 δραστηριότητες που μπορούμε να παίξουμε με τα παιδιά μας ώστε να ανοίξει συζήτηση ή να γίνει ρύθμιση των αισθημάτων τους στην διάρκεια του παιχνιδιού. Είναι παιχνίδια με βάση την Γνωσιακή-Συμπεριφορική Θεραπεία για Παιδιά.

Το εργαστήριο προχωράει σε γρήγορους ρυθμούς για να μάθουν οι γονείς πως να διαχειριστούν την κάθε δραστηριότητα ή οποία στην πράξη σε θεραπεία με το παιδί διαρκεί περίπου 30-50 λεπτά. Ο χώρος του εργαστηρίου ΔΕΝ είναι κατάλληλο για την συμμετοχή των παιδιών γι αυτούς τους λόγους.

Είναι κατάλληλο οι γονείς να συμμετάσχουν οι ΙΔΙΟΙ με τα παιδιά τους στον δικό τους χρόνο και έτσι να μπορούν να βοηθήσουν το παιδί τους συναισθηματικά.

Τονίζουμε ότι οι δραστηριότητες αυτές βοηθούν γονείς με καθημερινά προβλήματα συμπεριφοράς όπως τον θυμό ή την διάσπαση προσοχής ή την έκφραση συναισθημάτων. ΔΕΝ είναι κατάλληλο για παιδιά με σοβαρά συναισθηματικά προβλήματα συμπεριφοράς. Παρακαλούμε για διευκρινίσεις επικοινωνήστε με την ψυχολόγο στο info@sophrosyna.org

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.