Μεγάλες επιδόσεις σημείωσαν οι αθλητές του Αίαντα Τήνου, στα 1000μ ΠΠΑ, στην Αθήνα,  στα Παπαναστάσια 2017 όπου διοργανώθηκαν από τον Πανελλήνιο Γ.Σ, .καταρρίπτοντας τα ατομικά τους ρεκόρ!


Συγκεκριμένα ο Γιώργος Μαρκουίζος έκανε χρόνο 3.03,07 από 3.11,55 και ο Γιάννης Κουσουνάδης 3.08,51 από 3.18,33!!!!!  ΣΥΝΕΠΕΙΑ ,ΣΥΝΕΧΕΙΑ αλλά και πολύ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας των παιδιών, σε συνεργασία πάντα με τους προπονητές τους.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας «Αν και δουλεύουμε κάτω από αντίξοες συνθήκες, τέτοιες επιδόσεις μας δίνουν κουράγιο να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας. Επίσης να ευχαριστήσουμε το πρακτορείο του Γιώργου Μαλλιάρη για τις εξυπηρετήσεις στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια»

Οσο αναφορά   το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα (βόρειος όμιλος Κυκλάδων) ΠΠΒ - ΠΚΒ και ΜΙΝΙ όπου θα γινόταν στην Άνδρο, αναβλήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή.

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ τόσο στα παιδιά αλλά και στους προπονητές της ομάδας μας.Τα καλύτερα έρχονται!

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.