Την Τήνο και τον Πανίερο Ναό της Ευαγγελιστρίας επεσκέφθησαν και προσεκύνησαν την Αγία Εικόνα της Μεγαλόχαρης σήμερα, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κ. Δημήτριος Αναγνωστάκης, ο Ενδοξότατος Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχος κ. Σταμάτιος Ράπτης (ΛΣ), συνοδευόμενοι από τον Γενικό Επιθερωρητή Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος Αντιστράτηγο κ. Αντώνιο Μπάκα, τον Υποναύαρχο Λιμενικού Σώματος κ. Ιωάννη Αργυρίου, τον Αστυνομικό Διευθυντή Υπασπιστή κ. Αριστείδη Μούρτο, τον κυβερνήτη και το πλήρωμα του πλωτού σκάφους ανοικτής θαλάσσης του Λ.Σ. 090 "ΓΑΥΔΟΣ".

Με εγκάρδιες εκδηλώσεις τιμής έγιναν δεκτοί, εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου κ. Δωροθέου Β' από τον Αρχιερατικό Επίτροπο της Ιεράς Νήσου Τήνου Πρωτοπρ. Γεώργιο Φανερό, τα Μέλη της Διοικούσης το Π.Ι.Ι.Ε.Τ. Επιτροπής, τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Νοτίου Αιγαίου Ταξίαρχο κ. Γεώργιο Γιαννόπουλο, τον Περιφερειάρχη Λιμενικού Σώματος 6ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ. Πλοίαρχο κ. Νικόλαο Σκευοφύλακα και τους Διοικητές των Υπηρεσιών Αστυνομικού Τμήματος Τήνου Αστυνόμο Α' κ. Χρήστο Νάκο και Λιμεναρχείου Τήνου Υποπλοίαρχο κ. Βασίλειο Αποστολόπουλο.

Ο Αρχιερατικός Επίτροπος της ιεράς νήσου Τήνου Πρωτοπρ. Γεώργιος Φανερός τέλεσε την ιερά παράκληση πρό του Ιερού Εικονίσματος της Μεγαλόχαρης και μετέφερε τις ευχές και τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου κ. Δωροθέου Β'.

Φωτογραφίες: Γεώργιος Πολυκανδρίτης

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.