Η travelplanet24 παρουσιάζει τις ταξιδιωτικές προτιμήσεις των Ελλήνων και τις κρατήσεις των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για το καλοκαίρι του 2017! Η Τήνος όπως αναμενόταν βρίσκεται μέσα σε αυτή τη λίστα και μάλιστα σε ψηλή θέση.

Ως δημοφιλέστεροι προορισμοί για το φετινό καλοκαίρι, αναδείχθηκαν τα νησιά των Κυκλάδων με πρώτη σε κρατήσεις την Μύκονο και ακολουθούν η Πάρος, η Τήνος, η  Κέα και η Νάξος. Το φετινό καλοκαίρι, οι Έλληνες κλείνουν τα ακτοπλοϊκά τους εισιτήρια για να ταξιδέψουν προς τα ελληνικά νησιά, ελαφρώς φθηνότερα από την περσινή χρονιά (-0.6% μ.ό.) με τις τιμές των κρατήσεων, να κυμαίνονται κατά μέσο όρο στα 168 ευρώ.

Επιπλέον όπως δείχνουν τα στοιχεία της εταιρείας, το 47% των ακτοπλοϊκών κρατήσεων περιλαμβάνει και κάποιο όχημα είτε αυτοκίνητο (88%), είτε μηχανή (11%), ενώ 7 στις 10 κρατήσεις αφορούν εισιτήρια μετ’επιστροφής.

Ως οι πέντε πιο αγαπημένες ακτοπλοϊκές εταιρείες, για το 2017, αναδεικνύονται  η Hellenic Seaways, η Blue Star Ferries, η Sea Jets, η Fast Ferries και η Golden Fast Ferries.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.