Εν καιρώ κρίσης η Κοινωφελής Επιχείρηση Υπηρεσιών του Δήμου Τήνου δείχνει να θέλει να ανεβάσει τον πήχη για το φετινό Φεστιβάλ Τήνου 2017. Χθες δημοσιεύσαμε, σύμφωνα με πληροφορίες μας, την πραγματοποίηση συναυλία του Γιάννη Χαρούλη στο νησί. Σήμερα επανερχόμαστε με ένα νέο πρόσωπο που θα επισκεφτεί το νησί.

Ο λόγος για την Έλενα Παπαρίζου όπου και εκείνη στο πλαίσιο του Φεστιβάλ θα επισκεφτεί την Τήνο για μια μοναδική συναυλία. Μάλιστα να αναφέρουμε πως τα ονόματα δεν σταματάν εδώ. Σε λίγες μέρες θα είμαστε σε θέση να φέρουμε στην δημοσιότητα άλλο ένα μεγάλο όνομα που θα χαροποιήσει ιδιαίτερα τους λάτρεις του Λαϊκού τραγουδιού.

Έτσι, όπως όλα δείχνουν το Φεστιβάλ Τήνου όπου φέτος κλείνει 16 χρόνια ζωής αναμένεται να πορευτεί με ιδιαίτερη επιτυχία. Με το καλεντάρι του να έχει σημαντικές εκδηλώσεις όχι μόνο μουσικές αλλά και ψυχαγωγικές κ.α. γιατί κάθε χρόνο επαναπροσδιορίζεται η προσπάθεια αυτή ως προς τον τρόπο και το στόχο της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Γιάννης Χαρούλης στην Τήνο

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.