Δελτίο τύπου εξέδωσε ο Δήμος Τήνου αναφορικά με την πρόσφατη επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας, κου Προκόπη Παυλόπουλου στην Τήνο και στο Μουσείο Κώστα Τσόκλη. Το Δ.Τ. αναφέρει αναλυτικά τα ακόλουθα.

Στον απόηχο της επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και της Υπουργού Πολιτισμού  Λυδίας Κονιόρδου στο Δημοτικό Μουσείο Κώστα Τσόκλη την 1η Ιουνίου 2017, με την ευκαιρία των εγκαινίων της έκθεσης "Η Θάλασσα όπως τη θυμάμαι”  θα θέλαμε να θυμίσουμε ότι η σύσταση αποφασίστηκε του Δημοτικού Μουσείου Κώστα Τσόκλη με τις υπ’ αριθ. 119, 120 & 261/2013 αποφάσεις  του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τήνου και πήρε τη νομική του μορφή με  το υπ’ αριθ. 46/2017 Προεδρικό Διάταγμα που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 73Α/19.05.2017.


Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Κάμπου Νίκο Δελατόλα, το δημοσιογράφο Αντώνη Δελατόλα και όλους τους κατοίκους του χωριού για την εν γένει ζεστή παρουσία τους και την επιμέλεια του χωριού τους, τον Πέτρο Μαρμαρινό που  φιλοτέχνησε και μας πρόσφερε τα δώρα για τον Πρόεδρο και την Υπουργό Πολιτισμού και για το τέλος για άλλη μια φορά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα παιδιά του TINOS FOOD PATHS.

Το Tinos Food Paths είναι  ιδέα και σαν τέτοια πρέπει να φτάνει παντού από τους απλούς καθημερινούς ανθρώπους μέχρι τον πρώτο Πολίτη αυτής της  Χώρας. Παντού αναδεικνύουν τη γαστρονομική μας ταυτότητα, το γαστρονομικό μας πολιτισμό, το αυθεντικό, την ποιότητα, τις συνέργειες και τον απαράμιλλο εθελοντισμό που φτάνει να τους κάνει αξιοζήλευτους.

Δυνατά λοιπόν για μια καλύτερη Τήνο και για την ανάδειξη του  πολιτισμού μας, που όπως λένε και τα παιδιά του Tinos Food Paths βρίσκεται παντού.

Συγχαρητήρια σε όλους και καλό αγώνα. 

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.