Να προχωρήσουν σε απεργία αποφάσισαν οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι στο Δήμο Τήνου, ακολουθώντας έτσι το «απεργιακό κλίμα» στο τομέα της καθαριότητας που επικρατεί στην Ελλάδα. Όπως αναφέρουν και οι εργαζόμενοι, απευθυνόμενοι στην Κυβέρνηση, ζητάνε λύσεις και όχι απολύσεις απαιτώντας παράλληλα τα δεδουλευμένα τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας τους συμβασιούχους επισκέφτηκε χθες και η Αντιδήμαρχος Νατάσα Δεληγιάννη - Άσπρου όπου άκουσε τα αιτήματα τους, τους ενημέρωσε για το έκτακτο διοικητικό Συμβούλιο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος την Τετάρτη 28 Ιουνίου με το ερώτημα να κλείσουν οι Δήμοι αν η κυβέρνηση δεν δώσει οριστική λύση στο θέμα των συμβασιούχων.

Τέλος, να θυμίσουμε και την δεδομένη στήριξη του Δημοτικού Συμβουλίου Τήνου όπου σε μια από τις πρόσφατες συνεδριάσεις του ομόφωνα εξέδωσε ψήφισμα στήριξης προς του συμβασιούχους αναφέροντας μάλιστα πως σε περίπτωση που δεν βρεθεί λύση είναι ορατός ο κίνδυνος κατάρρευσης της υπηρεσίας του Δήμου Τήνου στον τομέα της καθαριότητας κατά την διάρκεια της τουριστικής περιόδου με πλήρη αδυναμία να ανταποκριθούμε στον αναμενόμενο αυξημένο αριθμό  επισκεπτών και την δυσφήμιση μας ως τουριστικού προορισμού.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.