Πιστεύοντας στην δύναμη της επικοινωνίας και της ανθρώπινης επαφής μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Αδελφότητας των εν Αθήναις Τηνίων μετέβησαν στο νησί μας, την Τήνο και συμμετείχαν στην πανήγυρη του εορτασμού της Αγίου Πνεύματος.

Την παραμονή του εορτασμού παρέστησαν, στον Ι.Ν Αγίας Τριάδας–Γύρλας ακολουθώντας μια παράδοση 140 χρόνων, προσφέροντας στους φιλέορτους γλυκίσματα και έτυχαν της θερμής φιλοξενίας της επιτροπής του Δημοτικού Ιδρύματος της Αγ. Τριάδας-Γύρλας τους οποίους και δημοσίως ευχαριστούμε θερμά.

Την επομένη, ανήμερα, της Αγίας Τριάδας επισκέφθηκαν τις ενορίες , Χατζηράδου, Καρδιανής, Σκλαβοχωριού και Φαλατάδου και στις 11.6.2017 την ενορία του Κάμπου, προσφέροντας γλυκίσματα στους προσκυνητές και είχαν την χαρά να δεχθούν την θερμή φιλοξενία των ενοριακών επιτροπών τους οποίους ευχαριστούμε.

Ευχόμενοι και του χρόνου να έχουμε την δύναμη να προσφέρουμε περισσότερα και οι Θείες και Επουράνιες Δυνάμεις να μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος
Μανώλης Σκαρής

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.