Στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τήνου αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία ο ορισμός μελών Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Ιδρύματος με την επωνυμία «Μουσείο Κώστας Τσόκλης».

Συνολικά πρόκειται για επτά μέλη που με απόφαση του Δημάρχου Τήνου, κου Σίμου Ορφανού είναι:


Πρόεδρος
Ελένη Τσόκλη

Μέλη
Κώστας Τσόκλης 
Δημ. Συμβ. Ευγενία Αλοιμόνου με αναπληρωτή τον Πρόεδρο Δημ. Συμβ. Ιωάννη Σιώτο 
Χωρικό Αντιδήμαρχο: Ιάκωβο Απέργη με αναπληρωτή τον Δημ. Συμβ. Εμμανουήλ Σώχο
Πρόεδρο Τοπικού: Νικόλαο Δελλατόλα με αναπληρώτρια την Μαρία Γιαννισοπούλου-Φωσκόλου
Επικεφ. Μειοψ: Παναγιώτης Κροντηράς με αναπληρωτή το Δημ. Συμ: Νικόλαο Γκίζη

Λοιπά Μέλη
Φραγκίσκα Φιλιππούση με αναπληρώτρια την Ειρήνη Φιλιππούση

«ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΒΑΛΕ»
Η κα Ελένη Τσόκλη πρόεδρο του Ιδρύματος και σύζυγος του κου Κώστα Τσόκλη δήλωσε: "Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στο Δήμαρχο Τήνου, ο οποίος με όρισε πρόεδρο του Δ.Σ. Μπορώ να πω ότι έκανε σοφά γιατί δεν υπάρχει άλλος άνθρωπος που να ξέρει το έργο του Τσόκλη. Ζωγραφικό, συγγραφικό, φιλοσοφικό, κοινωνικό όπως εγώ. Είμαστε πάνω από πενήντα (50) χρόνια μαζί". Για να συνεχίζει λέγοντας "Ευχαριστώ πολύ για τις ευθύνες που μου έβαλε (σ.σ. ο Δήμαρχος) στους ώμους μου και ελπίζω ότι θα κάνω το καλύτερο για αυτό το μουσείο. Το μουσείο είναι ένα από τα πολύτιμα πετράδια που έχει η Τήνος και πιστέψτε με έχει πολλά. 

Στο εν λόγω θέμα μειοψήφησε το Κοινό Τηνίων μέσω του συμβούλου, κου Πέτρου Κουσουνάδη αναφέροντας "Θα μειοψηφούσαμε όποια και να ήταν τα μέλη αλλά και για την απόφαση του δημάρχου για τον ορισμό του προέδρου. Δεν έχω να πω κάτι άλλο, έχουμε πει αρκετά (αναφερόμενος στο πρόσφατο Δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο συνδυασμός), θα βγάλουμε και δελτίο τύπου σχετικό). 

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.