Το Σάββατο 29 Ιουλιου 2017 ώρα 21:00 στη Σχολή Ουρσουλινών στα Λουτρά, με ένα ουράνιο μουσικό τόξο με χρώματα από την Ελλάδα, θα έχουμε την ευκαιρια να απολαύσουμε την Άλκηστις Πρωτοψάλτη , μια απο τις πιό αγαπημένες διαχρονικές Ελληνίδες ερμηνεύτριες, η οποία φημίζεται γιά την “δωρική” και τρυφερή φωνή της , την ξεχωριστή έκφρασή της αλλά και την μοναδική σκηνική της παρουσία που ξεσηκώνει το κοινό σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου. Η συναυλία οργανώνεται απο το σωματείο οι Φίλοι της Τήνου στo πλαίσιo του Φεστιβάλ Τήνου 2017, υπέρ της ενίσχυσης των υποδομών του Κέντρου Υγείας Τήνου. 

Το πρόγραμμα που έχει παρουσιαστεί στο Μetropolitan Museum της Νέας Υόρκης, στο Alhambra theater στο Παρίσι, στο Cadoghan theater στο Λονδίνο, στο Τελ Αβίβ, στην Κύπρο κ.α. με ιδιαίτερη επιτυχία και έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές. Στην Ελλάδα φέτος το καλοκαίρι θα παρουσιαστεί αποκλειστικά στην Τήνο. 

Η “μοναδική” Άλκηστις όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν όσοι έχουν την τύχη να την ακούσουν, είναι ο κρίκος που ενώνει την Ελληνική μουσική με τον διεθνή κινηματογράφο και το μιούζικαλ : “κάθε εμφάνιση αυτής της μούσας είναι μία εμπειρία μοναδική χωρίς σύγκριση” έχει σχολιάσει αρκετές φορές ο διεθνής τύπος.

H εξαιρετική ερμηνεύτρια θα μας συγκινήσει τραγουδώντας μελοποιημένη ποίηση του Νομπελίστα Οδυσσέα Ελύτη , και θα συνεχίσει με σύγχρονη Ελληνική μουσική, χαρίζοντας μας τα καλύτερα της, τραγούδια που θα μας κάνουν να ονειρευτούμε, να αγαπήσουμε, να ξεχάσουμε, τραγούδια με χρώματα απο την Ελλάδα, μελωδικά, με ροκ πινελιές, τραγούδια που θα γεμίσουν την ψυχή μας.

Μαζί της μία ομαδα εξαιρετικών μουσικών , διακεκριμένων σολίστ, οι οποίοι ξεχωρίζουν με το πάθος τους, ξεδιπλώνοντας μοναδικά στην σκηνή το ταλέντο τους.

Εισοδος: € 15

Το Σωματείο ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ σας ενημερώνει ότι η διάθεση των εισιτηρίων για την Συναυλία της ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ έχει ξεκινήσει και μπορείτε να τα προμηθεύεστε στα γραφεία του Φεστιβαλ Τήνου 2017 του Δήμου Τήνου, Παραλία Χώρας Τήνου (δίπλα στο εστιατόριο ΑΡΟΔΟ) τηλ. 6995038947  festivaltinou@gmail.com.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.