Με ανακοίνωση της η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου έκανε γνωστό την φιλοξενία κορυφαίων Μ.Μ.Ε. και bloggers σε Δωδεκάνησα και Κυκλάδες. Την Τήνο πάντα σύμφωνα με το Δελτίο τύπου αναμένονται:

Η Lina Mallon και η Marie Luise Ritter, επίσης Γερμανίδες travel & lifestyle bloggers, μετά το περσινό επιτυχημένο τους ταξίδι στην Ρόδο, επιστρέφουν στο Νότιο Αιγαίο. Αυτή τη φορά θα εξερευνήσουν την Τήνο (15-18/06/2017) για να προβάλλουν τις ομορφιές του νησιού και τις τουριστικές εμπειρίες που θα ζήσουν.

Οι bloggers εργάζονται σε  δημοφιλή και υψηλής αναγνωσιμότητας έντυπα και ηλεκτρονικά Mέσα, από καίριες αγορές θα έχουν επισκεφθεί τους προορισμούς του Νοτίου Αιγαίου, με σκοπό να αποκαλύψουν μέσα από εκτενή αφιερώματα και ρεπορτάζ, τη μοναδικότητα των νησιών, αναδεικνύοντας παράλληλα τις ιδιαίτερες ομορφιές τους.

Bloggers με διεθνή επιρροή φιλοξενούνται συνεχώς στα νησιά, ώστε μέσα από τις αναρτήσεις τους στα socia lmedia αλλά και από τα blogs τους, να κάνουν γνωστούς τους κρυμμένους θησαυρούς του Νοτίου Αιγαίου!

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.