Το Dropitto σας ευχαριστεί για την στήριξη και την προτίμηση για τα μοναδικά του προϊόντα και σας ενημερώνει για τη νέα διεύθυνση που λειτουργεί το κατάστημα: 25ης Μαρτίου 13-15 στη καρδιά της Χώρας του νησιού. 

Μετά από πολυετή πείρα στο χώρο του Εμπορίου και των κατασκευών, η οικογένεια Γάσπαρη αποφάσισε να επενδύσει και στον τομέα των υγρών χημικών και απορρυπαντικών.

Έτσι το 2014 σε μια δύσκολη εποχή ιδρύθηκε η εταιρεία Ga Glean Energy Mon.Ike, η οποία δραστηριοποιείται στα επαγγελματικά προϊόντα καθαρισμού δημιουργώντας μια σειρά απορρυπαντικών με το όνομα Dropitto.

Στόχος της εταιρείας είναι η παραγωγή Ελληνικών, εξαιρετικά ποιοτικών και οικονομικών προϊόντων.

Γι' αυτό ακριβώς το λόγο, όλα μας τα προϊόντα παράγονται σε Ελληνικό Εργοστάσιο στην Μεταμόρφωση, διαθέτοντας όλες τις πιστοποιήσεις καταλληλότητας που απαιτούνται.

Όραμα μας είναι η σειρά απορρυπαντικών Dropitto να βοηθήσει όλους τους επαγγελματίες να αισθάνονται ασφάλεια με τα προϊόντα που χρησιμοποιούν και αναπνέουν στους χώρους της εργασία τους εξοικονομώντας Χρόνο και Χρήμα.
25ης Μαρτίου 13-15
Τηλ.: 2283400147
Κιν.: 694.874.6972
e-: argyris.gasparis@gmail.com
w: www.dropitto.grΣχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.