Εγκρίθηκε ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο στην χθεσινή συνεδρίαση το Marketing Plan που θα πορευτεί τα επόμενα χρόνια το νησί της Τήνου. Παρών στην χθεσινή συνεδρίαση ήταν μέλη της εταιρίας που ανέλαβε να φέρει σε πέρας αυτή τη μελέτη με γνώμονα την αυθεντικότητα του νησιού.

Η καμπάνια βασίζεται πάνω στο σλόγκαν "Η Τήνος η μούσα του Αιγαίου" πρόκειται για μια μελέτη που σε όλα τα μήκη και πλάτη υπερτερούν τα χαρακτηριστικά στοιχεία της Τήνου. Όπως ανέφεραν και οι εκπρόσωποι της εταιρείας θα γίνει συστηματική δουλειά για να προβληθεί το νησί σε αγορές που το ενδιαφέρουν όπως Γαλλία, Ιταλία κ.ο.κ.

Οι τρόποι προβολής του νησιού θα είναι τόσο με τις σύγχρονες ηλεκτρονικές τεχνολογίες (Facebook, Instagram, Posters σε Social Media) αλλά και με το παραδοσιακό τρόπο (εφημερίδες, περιοδικά) καθώς και με όποια άλλη μορφή κρίνεται απαραίτητο. Σε αυτό το πλαίσιο χθες, έγινε και προβολή ενός βίντεο που δημιουργήθηκε (προσχέδιο) που αφορά την όλη καμπάνια του νησιού.


Προσδιορίστηκε τόσο η στρατηγική μάρκετινγκ που θα χρησιμοποιηθεί για την ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος, όσο και ο σχεδιασμός του χαρτοφυλακίου των τουριστικών προϊόντων του νησιού. Η στρατηγική μάρκας και η δημιουργία ανταγωνιστικής ταυτότητας για το προϊόν, ώστε να ξεχωρίζει από ανταγωνιστικά προϊόντα/προορισμούς και να προσελκύσει τα κατάλληλα κοινά-στόχους

Όπως ανέφερε και η Αρμόδια Αντιδήμαρχος Νατάσα Δεληγιάννη - Άσπρου η ολοκληρωμένη παρουσίαση θα γίνει σε μια εκδήλωση που θα γίνει σε όλους τους επιχειρηματίες και κατοίκους του νησιού μετά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Στα λεγόμενα τον επικεφαλής των παρατάξεων: O κος Κροντηράς ανέφερε πως του άρεσε η όλη μελέτη και έθεσε το ερώτημα γιατί δεν στράφηκε η εταιρεία σε προορισμούς που υπάρχει το ίδιο χαρακτηριστικό στοιχείο της θρησκείας όπως είναι η Ρωσία. Ο κος Κουσουνάδης χάρηκε σύμφωνα με την τοποθέτηση του που μέσα στο πλάνο υπάρχουν και οι μη οργανωμένες παραλίες κάτι που θεωρεί ιδιαίτερο στοιχείο για το νησί. 

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.