Στις 10 Ιουνίου διοργανώθηκε για 4η συνεχή χρονιά ο Ημιμαραθώνιος της Τήνου με τη συμμετοχή ρεκόρ 800 αθλητών όλων των ηλικιών που κατέφτασαν από όλο τον κόσμο. Η παραμονή όμως είχε στο πρόγραμμα πάρτι. Πάστα πάρτι με συνταγές του σεφ Αλέξανδρου Παπανδρέου και παραδοσιακό γλέντι με νησιώτικα τραγούδια και χορό.

Ο Εμποροεπαγγελματικός & Βιοτεχνικός Σύλλογος σε συνεργασία με την εταιρεία «All About Running» και το Δήμο Τήνου είχαν την ευθύνη της διοργάνωσης που στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία και με τη συμμετοχή εκατοντάδων αθλητών, όλων των ηλικιών, από την Τήνο, την υπόλοιπη Ελλάδα αλλά και τον κόσμο (Κύπρος, Ιταλία, Φιλιππίνες, Ολλανδία, Βρετανία, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία). Τίποτα δεν θα μπορούσε να γίνει τόσο καλά χωρίς την πολύτιμη βοήθεια των εθελοντών και της τοπικής κοινωνίας που δίνουν πάντα δυναμικό παρόν σε κάθε σπουδαία διοργάνωση του νησιού. Οι Τηνιακοί φημίζονται για τον εθελοντισμό τους και το έχω διαπιστώσει και στο παρελθόν αφού είχα την τιμή να είμαι καλεσμένη μερικές εβδομάδες πριν και στα Τinos Food Paths, τη σημαντική γαστρονομική διοργάνωση που φέτος ήταν η 3η χρονιά της.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.