Πραγματοποιήθηκε το Pasta Party χθες, στο χωριό του Φαλατάδου στο πλαίσιο των αγώνων του Tinos Running Experience 2017. Καλεσμένος από τον Εμποροεπαγγελματικό και Βιοτεχνικό Σύλλογο Τήνου ήταν ο Έλληνας ΣΕΦ Αλέξανδρος Παπανδρεόυ που με ανάρτηση του στο Facebook αναφέρει.

Πρώτη σκέψη πόσο επιτυχημένο ήταν το χθεσινό Pasta Party.

Στην φωτογραφία όλη η διαδικασία στρωσίματος της αυλής του παλιού σχολείο στο Φαλατάδο. Δεν είναι μόνο το μαγείρεμα άλλα όλη η προετοιμασία που έγινε χθες και μου έδωσε χαρά. Παρέα με τον Κύριο Νίκο και τον Κύριο Σάββα στρώσαμε όλη την αυλή του παλιού σχολείου. Το βράδυ γέμισε κόσμο και τα χαμόγελα των Κυριών του χωριού που ευχαρίστησαν τον κόσμο γέμισαν την ψυχή μου όμορφα συναισθήματα.
Όταν όλοι γίνονται μια ομάδα καταφέρνουμε πολλά. Ευχαριστώ πολύ την ομάδα του Tinos Running Experience για την συνεργασία και τον επαγγελματισμό καθώς και όλους τους κατοίκους του χωριού Φαλατάδο.

Η σκληρή δουλειά πάντα ανταμείβεται. Και η καλύτερη ανταμοιβή ήταν οι αγκαλιές τα φιλιά και τα χθεσινοβραδινά χαμόγελα από τουλάχιστον 300 άτομα. Καλό αγώνα σε όλους σήμερα σε μια διαδρομή μέσα στην φύση και στις ανθισμένες δάφνες με θέα το καταγάλανο πέλαγος.
Η αντιδήμαρχος Τήνου, Αναστασία Δεληγιάννη - ο σεφ Α. Παπανδρέου - ο Πρόεδρος του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου, Ανδρέας Τσιμέκης

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.