Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Tinos Running Experience, το Pasta Party. Η φετινή διοργάνωση έλαβε χώρα στο χωριό του Φαλατάδου με τους αθλητές των αγωνισμάτων να λαμβάνουν μέρος έχοντας και μια ιδιαίτερη έκπληξη που άκουγε στο όνομα Σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου.

Ο κ. Παπανδρέου δημιούργησε τέσσερις καταπληκτικές σάλτσες για τα ζυμαρικά των αθλητών, βασιζόμενες σε παραδοσιακά προϊόντα και δίνοντας σε αυτές τοπωνύμια της περιοχής του Φαλατάδου, όπου και γίνεται η εκδήλωση.
Διαβάστε επίσης: «Επιτυχημένο το Pasta Party στο Φαλατάδο Τήνου»
Ο αγαπημένος chef χρησιμοποίησε για τις συνταγές του λουκάνικο και λούζα, παλαιωμένη γραβιέρα και κοπανιστή, αγκινάρες και λιαστές τομάτες, κάπαρη και κρίταμο, ρίγανη και θυμάρι και τις ονόμασε ‘’Κόκκινη σάλτσα Καλαθάς’’, ‘’Κόκκινη σάλτσα Σκλερ’’, ‘’Λευκή σάλτσα Πετριάδος’’ και ‘’Κόκκινη σάλτσα Γρανιτένιοι Βράχοι’’.

Όπως αναφέρει και το πρόσφατο Δελτίο Τύπου του Εμπορικού Συλλόγου: Οι πύλες του νησιού μας σε αυτόν είναι πλέον ανοικτές και πρέπει να συνεχίσουμε να τον φροντίζουμε και να τον καλλιεργούμε, ώστε να γίνουμε πόλος έλξης για αθλητές πολλών αθλημάτων και όχι μόνο δρομέων.

Φωτογραφίες: Γιώργος Ατζαμετάκης

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.