Αναφορά στην Τήνο και στο πρόγραμμα Sol Brine όπου βραβεύτηκε πρόσφατα από την Ευρωπαϊκή Ένωση ως καλύτερο πρόγραμμα της τελευταίας 25ετίας στην κατηγορία “Περιβάλλον” έκανε η ΕΡΤ και η εκπομπή "Πάμε Αλλιώς".

Όπως ανέφερε στην εκπομπή ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Ιωάννης Σιώτος: «Πιστεύω μεγάλο ατού και μυστικό της επιτυχίας ήταν η φιλοσοφία του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Life Plus, πρακτικά εφαρμόστηκε δεόντως στο νησί της Τήνου. Δηλαδή, αυτή η σύμπραξη του Δημοτικού και Ιδιωτικού τομέα και με την ακαδημαϊκή κοινότητα έφερε αυτά τα αποτελέσματα και το πρώτο βραβείο».

Σε ερώτηση του Δημοσιογράφου στο αν θα εφαρμοστεί στην Τήνο αυτό το έργο με δεδομένο ότι βρισκόταν σε μια πιλοτική μορφή, ο κος Σιώτος ανέφερε «Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια. Όπως αναφέραμε και πριν ήταν σε πιλοτική εφαρμογή. Πρέπει να δούμε μεσοπρόθεσμα το δρόμο για την υιοθέτηση της σε μεγαλύτερη κλίμακα.» 

Δείτε τη συνέντευξη παρακάτω καθώς και το ιστορικό του όλου έργου.
  

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.