Η διοίκηση και το προσωπικό του Συνεταιρισµού Καταναλωτών έχουν την τιµή να σας προσκαλέσουν στα εγκαίνια του νέου µας καταστήµατος ΣΥΝ.ΚΑ στη Τήνο, στην οδό Ηλία Γάφου 30. Τη Δευτέρα, 19 Ιουνίου και ώρα 18.00

O Πρόεδρος και το ∆.Σ. του συνεταιρισµού

Το 1979, ο Προμηθευτικός και Καταναλωτικός Συνεταιρισμός Μελών Ινστιτούτου Καταναλωτών Π.Ε., δημιούργησε στην πόλη των Χανίων, το πρώτο INKA Super Market. Ένα πρότυπο Super Market, που θα λειτουργούσε με βάση τις αρχές του για την προστασία των καταναλωτών.

Έκτοτε και έχοντας πάντα το ίδιο όραμα και αρχές, η αλυσίδα ΙΝΚΑ Super Market κατάφερε να κυριαρχήσει σε όλη την Κρήτη. Το 2014 και ύστερα από εξαγορά της αλυσίδας Βιδάλης, τα ΙΝΚΑ Super Market έφτασαν να είναι 52, σε ολόκληρη την Κρήτη και τα νησιά του Αιγαίου!

Σήμερα με νέο όνομα, αλλά διατηρώντας πάντα το ίδιο όραμα και αρχές, τα ΣΥΝ.ΚΑ συνεχίζουν να αναδεικνύουν τα τοπικά προϊόντα, να στηρίζουν τους τοπικούς παραγωγούς και να έρχονται ακόμα πιο κοντά στους δικούς μας ανθρώπους.

Η Τήνος γίνεται το πρώτο από πολλά νησιά του Αιγαίου, που υποδέχεται τα ΣΥΝ.ΚΑ και εμείς με τη σειρά μας νιώθουμε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε και τη χαρά να σας καλωσορίσουμε στο χώρο μας. 

Εδώ θα βρείτε όλους τους θησαυρούς του τόπου μας που αξίζει να υπάρχουν σε κάθε νοικοκυριό, αλλά και εκείνα τα αγαθά που είναι για όλους μας πολύτιμα, όπως ο σεβασμός και η εμπιστοσύνη.
Από το 1979 είμαστε κοντά σας, τώρα όμως μας δίνεται η ευκαιρία να γνωριστούμε, γιατί από σήμερα είμαστε δίπλα σας!

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.