Του Μηνά Τσαμόπουλου
www.newmoney.gr

Tην ενίσχυση των δρομολογίων της από Ραφήνα προς Τήνο, Μύκονο, Πάρο, Νάξο με νέα γραμμή για το TERA JET, το μεγαλύτερο ταχύπλοο σε μέγεθος αλλά και χωρητικότητα επιβατών παγκοσμίως ανακοίνωσε η SEAJETS.

Το TERAJET, με χωρητικότητα μέχρι 2.000 επιβατών και 500 οχημάτων, θα πραγματοποιεί καθημερινά δρομολόγια αναπτύσσοντας ταχύτητα που θα φθάνει τα 37 μίλια. Το TERA JET αναχωρεί καθημερινά από Ραφήνα στις 7.40'.


Σε ανακοίνωσή της η εταιρεία επισημαίνει μεταξύ άλλων:

«Η εταιρεία εγκαινιάζει την έναρξη της νέας γραμμής, προσφέροντας τιμές ναύλου από 25 ευρώ.

Οι επιβάτες μπορούν να απολαμβάνουν το ταξίδι τους με άνεση στα πολυτελή και ευρύχωρα σαλόνια οικονομικής και πρώτης θέσης και τα lounge bars. Επιπλέον, το TERAJET, η ναυαρχίδα του στόλου της Seajets, παρέχει και την επιλογή του Club και Platinum σαλονιού το οποίο περιλαμβάνει καθίσματα με πλήρη ανάκληση και στήριξη για όλο το σώμα που πρακτικά μετατρέπονται σε κρεβάτι, για μία εμπειρία ταξιδιού, ανεπανάληπτης πολυτέλειας και άνεσης. Λόγω του μεγέθους και της κατασκευής του, το TERAJET υπόσχεται ένα ταχύτατο και άνετο ταξίδι ακόμα και υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες, σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού» αναφέρει χαρακτηριστικά και προσθέτει:

«Φέτος το καλοκαίρι, η Seajets παρέχει πρόσβαση σε συνολικά 29 λιμάνια με 250 διασυνδέσεις λιμανιών και νησιών, ενώ για μία ακόμη χρονιά ενθαρρύνει και διευκολύνει την μετάβαση μεταξύ των νησιών των Κυκλάδων αλλά και της Κρήτης. Με τη δυναμική ανάπτυξη των δρομολογίων της, η Seajets έχει καταφέρει να προσελκύσει τόσο Έλληνες όσο και διεθνείς ταξιδιώτες που θέλουν να γνωρίσουν τις ομορφιές των Κυκλάδων, ενθαρρύνοντας τη μετάβαση από το ένα νησί στο επόμενο.

Η εταιρεία όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, επιδεικνύει ιδιαίτερη ευελιξία προσαρμόζοντας τα δρομολόγιά της και προσθέτοντας νέα κατά τη διάρκεια της υψηλής τουριστικής περιόδου όταν αυτό απαιτείται, ώστε να εξυπηρετεί τις ανάγκες των ταξιδιωτών με συνέπεια σε όλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου»

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.