Ξεκίνησε σήμερα η δεύτερη (2η) φάση του Tinos Cup 2017. Ένας θεσμός που πραγματοποιείτε τα τελευταία χρόνια στο νησί της Τήνου. Καρδιά και υπεύθυνος του Τουρνουά είναι ο βετεράνος, Τηνιακός ποδοσφαιριστής, Αντώνης Φώσκολος, ο οποίος μέσα από δράσης όπως το «Τήνος Cup» προσφέρει στη γενέτειρα του τη Τήνο.

Ο ίδιος, σε δηλώσεις του τόνισε την ικανοποίηση του σχετικά με το τουρνουά, τονίζοντας: «Είναι η 5η συνεχόμενη χρονιά που πήραμε την πρωτοβουλία να διοργανώσουμε το τουρνουά αυτό. Βλέπουμε την προσπάθειά μας να γιγαντώνεται με την συμμετοχή ομάδων από όλη την Ελλάδα και έτσι πλεόν η διοργάνωση χωρίζεται σε 2 περιόδους. Δεν θα ήθελα να κρύψω πως η μέχρι στιγμής συμμετοχή, μας έχει βάλει σε σκέψεις και για την δημιουργία και 3ης περιόδου, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν θα ήθελα να ανακοινώσω ακόμη», ενώ μιλώντας για την στήριξη του Δήμου και του ΠΑΣ Τήνου, είπε: «Εμείς θέλουμε και είναι σίγουρο πως θα ανταποκριθούμε στις προσδοκίες που έχουν δημιουργήσει οι Ακαδημίες στη χώρα μας και ύστερα και από το πράσινο φως που πήραμε από το Δήμαρχο του νησιού κ. Σίμο Ορφανό, και την πολύτιμη αρωγή του ΠΑΣ Τήνου, η φετινή διοργάνωση θα είναι η καλύτερη από όλες τις προηγούμενες».

Ακολουθεί το πρόγραμμα καθώς και φωτογραφικό υλικό

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.