Ξεκινά σήμερα το Φεστιβάλ Τήνου 2017 ανανεωμένο αισθητά και με εκδηλώσεις διαφορετικού ταμπεραμέντου. Σήμερα, 1η Ιουλίου η αρχή γίνεται στο Παιδικό Σταθμό του Δήμου Τήνου θα πραγματοποιηθεί τιμητική εκδήλωση στη συγγραφέα Άλκη Ζέη, στις 09.00 το βράδυ.

Μουσική, παραστάσεις, εκθέσεις είναι κάποια από τα στοιχεία που θα παρουσιάσει και φέτος το Φεστιβάλ Τήνου. Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Τήνου θέλησε φέτος να ανεβάσει τον πήχη όσο πιο ψηλά γίνεται ώστε να έρθουν ονόματα όπως ο Χαρούλης, η Γλυκερία, η Παπαρίζου κ.α.

Το Φεστιβάλ κλείνει φέτος 16 χρόνια ζωής στα πολιτιστικά δρώμενα της χώρας, επιστρέφει πιστό στο ραντεβού του, με ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων, που περιλαμβάνουν μουσική, θέατρο, χορό, εικαστικά και πολλά άλλα δρώμενα.

Στόχος για το φεστιβάλ Τήνου είναι να καταστεί πόλος έλξης για Έλληνες και ξένους επισκέπτες και να συμβάλει στην ανθρώπινη έκφραση με τα εργαλεία του πολιτισμού.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.