Άλλο ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα έγινε χτες, Δευτέρα 10 Ιουλίου στην συμβολή της Λεωφόρου Ζαννάκη Αλαβάνου με την Μυρτιδιωτίσσης που οδηγεί στην Λεωφόρο Τριποτάμου. Δεν θα ασχοληθούμε περαιτέρω με το συμβάν ούτε θα αποδώσουμε ευθύνες, δεν είναι αυτή η δουλειά μας, όμως, πρέπει να μεταφέρουμε τα παρακάτω.

05 Οκτωβρίου 2016, ακριβώς στο ίδιο σημείο έγινε άλλο ένα ατύχημα. Επικοινώνησαν μαζί μας τότε οι κάτοικοι της περιοχής και μας είχαν αναφέρει τα παρακάτω "Ίσως μια πινακίδα υποχρεωτικής διακοπής πορείας (STOP) να έλυνε κάπως το πρόβλημα στη συγκεκριμένη συμβολή οδών." Ακόμα και σήμερα τα αιτήματα των ανθρώπων είναι πάγια και πρέπει να λυθούν για το καλό όλων μας.

Εδώ και χρόνια οι κάτοικοι παραπονιούνται για την έλλειψη σήμανσης, για την έλλειψη φωτισμού που μόλις τις προηγούμενες ημέρες τοποθετήθηκε.  Για την έλλειψη διάβασης πεζών, για την ηχορύπανση που προκαλείται από τις κάθε είδους μηχανές. Θέματα σοβαρότατα που ταλανίζουν χρόνια τους κατοίκους της γειτονιάς.

Υ.Γ. Όλα θα πάνε καλά φίλε ...

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.